Qui som

La nostra empresa, Local Network Media, S.L., és una empresa dedicada en profunditat a tots els temes relacionats amb Internet. Fundada ja fa més de deu anys, al 1998, no som una empresa de nova creació sorgida per aprofitar el nou mercat que oferia Internet, si no que hem anat creixent i enfortint-nos a mida que Internet es feia cada dia més present a la nostra societat. Podem dir que el desenvolupament d'Internet a Espanya i el de la nostra empresa han anat de la mà.

És per això que la nostra empresa és una empresa versàtil, adaptable a les noves oportunitats i situacions que ofereix el mercat d'Internet, tenim capacitat d'adaptació i sempre estem pendents de les novetats i millores que poguem aplicar, tant a nosaltres mateixos com a tots els nostres clients. D'aquí que, després de deu anys, poguem continuar treballant sense descans cercant solucions i bones idees pels nostres clients.

Som capaços de desenvolupar qualsevol projecte que ens proposi, des de grans webs amb botigues virtuals, pagaments on-line, Bases de Dades… fins a petites webs, sempre aplicant les útimes tendències de disseny i la tecnologia més novedosa.

Consulti'ns i estudiarem la millor opció per a la seva empresa. No tractarem de vendre-li allò que vostè no necessita, creiem que la millor manera d'aconseguir un bon resultat és sempre trobar la via més senzilla i econòmica per a la seva empresa. Això suposarà que vostè es sentirà a gust i voldrà continuar amb nosaltres molts anys.

amunt