Serveis Disseny web

La seva web, imatge de la seva empresa

A Local Network Media, S.L. li oferim la possibilitat de crear la seva web amb dissenys elegants i novedosos per a que la imatge de la seva empresa a Internet sigui eficient i moderna. Li aconsellarem com enfocar el disseny de la seva web per tal que els continguts es mostrin d'una manera intuitiva i accessible per facilitar la navegabilitat. D'aquesta manera, el visitant de la seva web trobarà la informació que cerca i que a vostè li interessa difondre.

La seva web, el comercial que no dorm

Presència 24 hores tots els dies de l'any. La seva web s'ha de convertir en l'eina inesgotable que ha de servir per ajudar-lo a fer conéixer la seva empresa, a vendre els seus productes i/o serveis. L'assessorarem sobre com ha d'enfocar el disseny i continguts de la seva web per tal de treure-li el màxim rendiment comercial, no volem dissenyar una web únicament amb un cos maco, també volem donar-li un cervell brillant.

La seva web, com indiquen els estàndards d'Internet

Podem dissenyar la seva web de manera que validi amb els estàndards d'Internet que dicta la W3C (XHTML, CSS,…), és a dir, d'alguna manera, que la seva web compleixi totes les normes de creació de pàgines web. I de què em serveix això?, es preguntarà; doncs bé, si la seva pàgina web valida, tindrà prioritat davant de les pàgines no professionals a tots el motors de cerca d'Internet (Google, Yahoo,…), la seva pàgina web tindrà més punts i podrà aparéixer abans als resultats de cerca de productes o serveis relacionats amb la seva emrpesa davant d'altres webs que no validin, creades generalment per amateurs o no professionals. A més a més, la seva web serà compatible per poder ser vista en altres dispositius, com telèfons mòbils, sense realitazar canvis adicionals.

La seva web, dintre dels primers resultats de cerca

Tothom sap que no és el mateix tenir una botiga a un carreró que a una gran avinguda, l'afluència de públic, la gent que coneixeria la seva botiga no es podria comparar. L'equivalent a Internet seria aparèixer dintre dels primers resultats quan es realitzés una cerca de productes o serveis relacionats amb la seva empresa, o bé, aparèixer a les últimes pàgines, allà on ningú no consulta mai. Per tal d'aconseguir que la seva web estigui dintre dels primers resultats de cerca, podem dissenyar la seva web amb tècniques de posicionament a cercadors, amb les que podem garantir increments del 100% de les visites a la seva pàgina.

La seva web, autogestionable si vostè ho vol

Disposem de diferents productes que permetran l'autogestió de la seva pàgina una vegada nosaltres l'haguem finalitzat. Si vostè necessita fer canvis constants a la seva web (canvi de fotos, canvis de preu,…), nosaltres li donem les eines necessàries per tal que vostè pugui fer aquests canvis quan vulgui, sense necessitat de comunicar-ho a ningú i en qualsevol moment, d'una manera ràpida i senzilla.

Treballs destacats

Per fer-se una idea de com treballem, pot visitar el nostre portafoli de projectes o fer una ullada a algun dels nostres treballs més recents:

captura de pantalla de Local Network Media

Local Network Media

(finalització: octubre 2012)

Tecnologies emprades: JavaScript / PHP / MySQL / Ajax / DHTML /

www.mezcladitos.org

captura de pantalla de Local Network Media

Local Network Media

(finalització: octubre 2012)

Tecnologies emprades: CSS / XHTML / DHTML /

www.fachadas-barcelona.com

amunt