Productes

A més a més dels nostres serveis de disseny, hosting, gestió de dominis i posicionament en cercadors, hem desenvolupat una sèrie de productes estàndards que podem personalitzar per vostè. Productes que si s'haguéssin de crear des de zero suposarien una despesa important per a la seva empresa. D'aquesta manera, podem oferir-li els següents productes:

captura de pantalla de multiciudad.com

multiciudad.com

La xarxa de portals locals que inclou tots els negocis de les ciutats, seccions de motor, immobiliària, comerç electrònic, classificats, notícies, mapa de la ciutat, chat, fòrums, etc… i el que és més important, sempre en un àmbit local.

www.multiciudad.com

captura de pantalla de multicomercios.com

multicomercios.com

El producte més novedós per a la creació de centres comercials virtuals, així com per a la gestió de catàlegs de productes o implementació d'e-commerce al seu lloc web.

www.multicomercios.com

captura de pantalla de multisoporte.com

multisoporte.com

El producte de tecnologia de Suport On-line que li permet prestar el millor servei d'atenció als seus clients.

www.multisoporte.com

captura de pantalla de multipiso.com

multipiso.com

El millor motor de gestió, indexació, captació i cerca d'immobles que existeix a Espanya repartit en diferents portals locals d'Internet.

www.multipiso.com

captura de pantalla de multicoches.com

multicoches.com

Un motor de cerca de vehicles de segona mà repartit de la mateixa forma que Multipiso.com en diferents portals locals d'Internet.

www.multicoches.com


A Local Network Media, S.L. també oferim altres productes, relacionats amb el món dels regals personalitzats a partir de fotos:

captura de pantalla de fotoregalo.com

FotoRegalo

FotoRegalo.com aconsegueix que fer regals originals sigui quelcom especial i divertit. Regals originals a partir de fotos: MultiFotos, FotoTexto…

www.fotoregalo.com

captura de pantalla de andywarhol.es

AndyWarhol

AndyWarhol.es és un lloc web que dissenya quadres personalitzats a l'estil Pop Art d'Andy Warhol, a partir de les fotos del client.

www.andywarhol.es

captura de pantalla de regalos-originales.es

Regalos Originales

Busques regals originals? Regalos-Originales.es t'ofereix la solució ideal per regalar tot tipus de productes personalitzats a partir de les teves fotos.

www.regalos-originales.es

captura de pantalla de caricaturas.tv

Caricaturas

Caricaturas.tv realitza la teva caricatura, o la de qui tu vulguis, a partir de les teves fotos. Caricatures personalitzades, simpàtiques i divertides.

www.caricaturas.tv


amunt